Nyförvärv till Radio Råsunda

Sedan Christoffer Svanemar lämnade Radio Råsunda i augusti har redaktionen spelat med en man kort under hösten. Vi har känt att det har fungerat helt okej och inte varit stressade att hitta någon ersättare rakt av.

Men så under hösten dök vi på en möjlighet att testa och känna på en erfaren och mångsidig spelare med utlandserfarenhet såväl som erfarenhet inom media som idrott.

Efter en kortare tids provspel har nu Radio Råsunda valt att rekrytera Frank Martin Engström till redaktionen.

Välkommen till redaktionen! Hur känns det? 

Stort tack! Känslan som fyller mig är någon form av återhållsam glädje. Jag är inte den som skriker, hoppar upp och slår ihop klackarna men det känns spännande och berikande att bli en permanent del i det här defensiva men spelskickliga laget.

Berätta lite om dig själv!

Född och uppvuxen i norrort, har flyttat omkring lite i landet, har arbetat som gymnasielärare i fem år och tappade sugen att spela fotboll när min klubb valde att spela St Erikscupen istället för Upplandcupen. Har man har man spelat på gräs i drygt tio år så blir övergången till grus rätt motbjudande. Har varit exilgnagare i Köpenhamn under fyra år fram tills nyligen.

Vad kommer du att bidra med till redaktionen tror du?

Struktur, uppslag, idéer, skratt, och en gnutta ironi som kommet att gå Martin helt förbi. 

Vad kan bli bättre?

Allt och inget. Jag gillar ju verkligen konceptet i dess nuvarande form och har lyssnat sedan första avsnittet lades ut på det  världsomspännande nätverket internet. Men det är klart att jag har idéer gällande vissa förbättringar men de vill jag gärna ta med resten av redaktionen innan jag basunerar ut den här. Självklart har jag en dold agenda.

Radio Råsunda kom på andra plats i Svenska Podradiopriset 2013. Hur ska DU göra så att vi vinner 2014?

Vem vann? Var bor dom som gjorde den podden?

Vem är din drömgäst?

Har ingen specifik drömgäst.

————-

Vi i redaktionen är mycket glada över att ha Frank Martin med oss och vi tror att det kommer göra oss lite vassare och lite starkare! Vi ser precis som AIK fram emot ett ännu starkare 2014!

 

Comments are closed.