Extra! Nya bilder på matchtröjorna!

Radio Råsunda har fått tag på högkvalitativa bilder på matchställen som ska gälla för AIK säsongerna 2014 och 2015.

Det man kan notera på tröjorna är att vi på förstastället återigen har en krage. Tröjan är i övrigt väldigt clean, till skillnad från den i mitt tycke ganska hemska tröjan vi haft de senaste åren med märkliga gula detaljer.

Andrastället är fortsatt fokus på vitt men med snygga detaljer av svart och gult i krage och muddar.  Min mening är att kitten är bland de snyggaste på flera år. Också roligt att se dessa tröjor på spelare. Det är en enorm skillnad i de som hängde på galgar på en bild från Adidas-butiken för några dagar sedan.

/Björn

 

7 Responses to “Extra! Nya bilder på matchtröjorna!

Trackbacks & Pings

  • Anonym :

    […] […]

    4 år ago