Bautakina, eller om jag hade varit Nebojsa

Om jag hade varit Nebojsa hade jag dels varit en oerhört bra före detta fotbollsspelare och en fotbollstränare med ett fantastiskt öga för spelet. Men jag hade också varit en lurig och rolig jävel. För det är ju Nebojsa.

Jag tänker att om jag hade varit Nebojsa och under en ganska lång tid sett folk snacka om en Bautakina, en jättevärvning på gång till AIK som skulle presenteras under Kina-lägret, då hade jag nog gjort följande:

I Kina, på hotellet. En trevlig glad hotellarbetare, vi kallar honom Wu och Nebojsa.

Nebo: Hello young man!
Wu: Hello sir!
Nebo: I would like to take a picture with you. Is that ok?
Wu: Of course sir!
Nebo: Is it ok if you wear this AIK training shirt?
Wu (lite osäker): Yes sir…?
Nebo: Great! Could you sit there next to Robin (Quaison)?
Wu: Ok , sir.
Nebo: thank you, and now next to me?
Wu: ok, sir

Sen slänger Nebo upp bilderna på Instagram och lutar sig tillbaka. GF går i spinn. Twitter går i spinn. Nebo och laget får sig ett mycket gott skratt.

Så hade i alla fall jag gjort om jag var Nebo.

 

/Björn

 

Comments are closed.