Martins Mazarin – AIK:s spelare säljer årskort

Vi får ju inte längre mazariner där jag sitter på premium. Men våra platser kallades ju Mazarinhyllan på Råsunda – där jag satt från 2006. Idag på Premium får vi dock dricka bira och sitta i en plastig lounge.

Martins Mazarin är Radio Råsundas mazarin till dig som lyssnare. Den kan vara söt eller lite besk men alltid bakad med mycket värme och kärlek till AIK.

Förra veckan gjorde AIK:s spelare en insats för att vi ska nå målet: 17 500 sålda årskort. Man ringde runt till ovetande gnagare som ännu inte förnyat sina årskort. Roliga samtal som Radio Råsunda kommit över. Martin Wicklin har gått igenom dom och valt ut några guldkorn, bland annat när Nabil hamnar på tjejmiddag i Nacka.

Vid telefonerna: AIK-spelare
Mazarinen som recept: Martin Wicklin samt Björn Enjebo, Frank Martin Engström och Joakim Fröberg

Direct download: MM_AIK_samtal.mp3

Comments are closed.