Laga Nabbes fisk

Nu kan alla förbereda sig inför match på samma sätt som AIK:s stjärnyttermittfältare Nabil Bahoui. Här nedan ser ni receptet som hans mamma lagar varje kväll inför match som enligt Nabil själv gör honom stark och lätt i kroppen. Detta nedan är en bild skickad till oss från Nabils mamma via Nabil själv. Kommentera gärna nedan ni som lagar den och säg vad ni tycker! Jag ska definitivt testa själv!

/Björn

nabbe fisk

3 Responses to “Laga Nabbes fisk

 • Styrbjörn
  4 år ago

  Gul(d)kryddmix låter som mat för en mästare. Men pulvermos? Vad säger Baxter om sånt?

  Mosad och torkad potatis (89%), mjölkpulver, salt, gräddpulver, stabiliseringsmedel (E471 [vegetabiliskt] och E450), smörarom, vitamin C, antioxidationsmedel (E223 och E304) samt svartpepparextrakt.

 • Magnus
  4 år ago

  Ja, han måste byta ut pulvermoset. Då kommer han orka några extra ruscher per match.

 • peopleman
  4 år ago

  Pulvermos?! Nabbe kommer ju bli Ronaldo om han byter ut det.