Ivan Turina.

Idag är en dag då vi minns, reflekterar och samtidigt uppskattar det vi har. För ett år sedan gick Ivan Turina bort. Alldeles för tidigt och helt ofattbart för många av oss. Det går knappt en dag utan att vi minns dig. Vi minns personen och målvakten Ivan och vi minns att inte ta saker för givna. Vi blir påminda om att visa kärlek till dem vi älskar.

Vi kommer fortsätta att sjunga ditt namn i minut 27, Ivan.

Ivan Turina var en varm person som spred glädje med sig men också en professionell fotbollsspelare som alltid ville vinna och utvecklas. Det är så vi minns dig, Ivan, och dina personliga egenskaper är extra inspirerande just idag: i arbetet att göra ett radioprogram med mycket hjärta och hårt arbete bakom. Vi som gör Radio Råsunda är besinningslöst förälskade i att göra det vi gör. Att få ta reda på mer om AIK, vecka efter vecka, har många gånger hjälpt oss genom svåra stunder i livet.

Vi vill tacka alla er som lyssnar på oss och den kärlek vi möts av dagligen. Vi älskar er så som vi älskar Ivan.

/Radio Råsunda

Comments are closed.