Tävling!

I avsnitt # 38 så nämner vi två stycken tävlingar. Här specificerar vi dem. Först och främst vår tävling. Radio Råsundas tävling: Hur ser det ut när du lyssnar på Radio Råsunda? Lägg upp en bild på Instagram. Berätta om ditt bästa Radio Råsunda-minne och tagga med hashtaggarna #RadioRåsunda och #AIK. Redaktionen bedömer och väljer ut den bästa. Priset till vinnaren är en ny matchtröja i valfri storlek och tryck med autografer från samtliga spelare i A-truppen. Tävlingen pågår till måndagen den 19:e maj och vi kommer att dra en vinnare i avsnittet som spelas in den 20:e. Lycka till! Johan Dahlstrands tävling: Johan Dahlstrand som är AIK:are har på eget bevåg initierat ett Öl-lotteri. Det hela går ut på att man registrerar sig i Donationsregistret och sedan meddelar Johan via kommunikationsvägar ni hittar här – Johan Dahlstrand. Alla som gör detta är med i utlottningen av 3 öl på krogen innan AIK – Match. Lycka till även med detta!

Comments are closed.