Stöd Radio Råsunda

Nu har ni möjlighet att stödja oss ekonomiskt genom att köpa en otroligt snygg tröja med Eero The Hero Markkanen på. Tröjan finns på AIK Shop på länken nedan och även i butiken på Dalvägen 30.

Vi har idag kostnader för hosting av hemsida samt för hosting av själva podcasten som vi lägger ut helt själva. Vi har även ambitioner att utveckla konceptet och göra ytterligare saker med programmet som blir betydligt lättare med pengar att röra sig med.

Även om pengarna nu kommer från AIK Shop så vill vi förtydliga att vi därmed inte är en del av AIK eller slutar granska AIK på det sätt vi tidigare gjort. Det är viktigt för oss och även för Stefan Jonasson på AIK shop som står bakom stödet. Han har till och med uttryckt att han bara vill stödja oss om vi fortsätter på samma sätt som vi gör.

Ni får bedöma huruvida vi lyckas eller inte men jag (Björn) kommer bli oerhört lycklig när jag ser någon i en Eero T-shirt och utlovar gratis kram till alla som vill ha!

Köp tröjan här. AIK-shop

ts-eero-the-hero

Comments are closed.