Nyförvärv till Radio Råsunda

I de sista skälvande timmarna av transferfönstret har Radio Råsunda värvat en ny medlem till redaktionen. Det är ingen mindre än Jimmy Rydén (tidigare Karlsson) som tackat ja till ett kontraktsförslag. Jimmy har varit på provspel en tid hos Radio Råsunda och klippt ett flertal av de senaste avsnitten och det med bravur samt att han passar in i gruppen på ett utomordentligt sätt.

Jimmy som har en bakgrund inom Sveriges radio där han gör Plånboken i P1 är liksom vi en passionerad AIK:are men också med en mycket bra känsla för klippning och tempo. Jimmy själv kommenterar kontraktet så här:

– Jag är här för att vinna titlar. Det känns hedrande och stort att bli klar för världens största pod, en dröm som går i uppfyllelse. När jag började jobba med radio för åtta år sedan sade jag till mig själv att är det någon podcast jag ska jobba med så är det Radio Råsunda, som har de mest passionerade lyssnarna i Sverige.

Vi är oerhört glada att Jimmy har valt att ta steget fullt ut. Radio Råsundas Joakim Fröberg kommenterar:

– Rent krasst kan man väl säga att vi alltid letar efter bra redaktörer. Så är det ju. Nu fick vi en chans att inventera Jimmy i vår verksamhet och kände oss väldigt nöjda med de signaler han skickat till resten av redaktionen.

Kontraktet är tills vidare. Joakim fortsätter:

– Jimmy har en självklar fallenhet för att göra ett snabbt och gediget arbete. För att stärka den totala balansen i redaktionen valde vi att gå vidare och hitta en lösning som passar bägge parter. Vi erkände det alla vet: att Jimmy är en del av oss.

Radio Råsundas stjärnjournalist Martin Wicklin kommenterar sin nya kollega på följande sätt:

– Vi har värvat en forward i Jimmy, två meter lång med med Peles teknik.

Vi hälsar Jimmy varmt välkommen till Radio Råsunda. Vill ni följa honom i sociala medier finns han på följande ställen:

Twitter: @jimmyryden
Instagram: instagram.com/gustavkarljimmy

 

Comments are closed.