Vinnare i Jabra-tävlingen korad!

Förra veckans tävling där ni kunde vinna Jabra Revo Wireless var en riktig succé. Framför allt för att så oerhört många bra förslag har kommit in till Den Svarta Massan.

Vinnaren i tävlingen heter Isabel Rosberg och hennes förslag var något som fastnade hos styrelsen hos Den svarta massan. Hennes förslag innehöll många bra idéer kring hur man ska förändra och utveckla hemsidan och vad man kommunicerar på ett bättre sätt. Det gav dem väldigt bra idéer och det kommer att bli förändringar framöver tack vare Isabels förslag.

Alla förslag är vidarebefordrade till DSM och de kommer i ett styrelsemöte på måndag gå igenom allt ännu mer och diskutera kring detta. Vi på Radio Råsunda är tacksamma över att ni bidrar med så bra idéer som kan göra DSM bättre!

Comments are closed.