AIK Fretong: Företagsutmaningen

Kära vänner!

Vi har nu totalt nått 78.446 kr i vår insamling till AIK Fretong. Den största delen i detta är bidrag från privatpersoner.

Men i fredags så hörde Patrik Hallberg på företaget Macpatric av sig till oss och ville bidra med 5000 kr och hoppades med detta att fler företag skulle höra av sig och göra samma sak. Självklart tar vi emot gåvor till denna insamling även från företag. Vad vi erfar så kan vi ta emot pengar till insamlingen från företag såvida det inte finns några krav på motprestation. Så ni som har företag och är AIK:are, varje bidrag hjälper! Ni som jobbar på företag med Gnagare, varje bidrag hjälper!

Även Svartgul.se som numera driver Gnagarforum (forumet) har bidragit efter en omröstning bland sina användare med hela 21.035 kr.

Vi kommer att lista alla företag som donerar pengar på vår sida och behöver ni från oss ett gåvobrev så kan detta också ordnas.

Status för övrigt då kring projektet?

Vi håller på att diskuterar just nu med ett bolag för frakt till Sierra Leone, vilket inte är det enklaste samt att ta fram exakt utrustning för laget för att sen begära in offert från Adidas.

Vi hade ju som sagt ett mål på 40.000 kr som var något höftat. Att vi nu fått in nästan dubbla är fantastiskt. Vårt mål är fortfarande att ge så bra möjligheter som bara möjligt till vår syskonklubb i AIK Fretong. Allt överskott kommer att gå till Läkare utan gränser och deras arbete mot Ebola i området. När vi har full koll på alla kostnader och villkor så kommer vi att presentera här för er hur vi går vidare. Det är viktigt för oss att vara öppna mot er och att ni kan se vart era generösa bidrag går!

Insamlingen pågår såklart fortfarande för privatpersoner. Vårt mål nu är att nå 100.000kr. Många av er har frågat om det går bra efter lön och självklart avvaktar vi även detta så att alla som vill får bidra!

Återigen, STORT TACK för ert engagemang och era bidrag! Våra svarta hjärtan är de största och varmaste i Sverige!

Hur kan du bidra?

Swish: 0707399989

Bankkonto i Svenska Handelsbanken: Clearingnummer: 6111 Kontonummer: 109 289 552

 

Har du frågor kring insamlingen, kontakta Björn Enjebo på 070-739 99 89 eller bjorn@radiorasunda.se

Comments are closed.