Tävling – Vinn fotografier

I avsnitt 56 av Radio Råsunda utlyste vi en tävling. Denna gång är det en fototävling. Vi vill alltså att ni lägger ut era bästa bilder på AIK i sociala medier såsom Instagram eller Twitter och taggar dem med #RadioRåsunda.

radio1De två bästa bilderna vinner ett valfritt foto i storlek 50×70 cm av Henrik Kullberger eller Jesper Zerman i den utställning som startar den 11:e november i Henrik Kullbergers nya butik Telling Stories på Fredsgatan i Sundbyberg. Priset hämtas av vinnaren i butiken.

Henrik Kullberger som är initiativtagare till detta har också sen tidigare gett ut den utomordentligt fina fotoboken Här spelade vårt lag med bilder från Råsunda. Utställningen som startar den 11:e består alltså av fotografier av
Jesper Zerman på AIK-spelare samt av fotografier av Henrik Kullberger på Råsunda.

Butiken Telling Stories är en inredningsbutik som alla bör besöka, inte minst för att ägaren är gnagare. I butiken kommer man dessutom kunna köpa en retrofotboll med en Råsunda-text på. Läs mer om Telling Stories här.

radio2Tävlingen avslutas tisdagen den 4;e november kl 12.00. Juryn består av Radio Råsundas redaktion.

Comments are closed.