Vad händer med insamlingen?

Jo, jag tänkte att det var dags att berätta lite vad som händer just nu med insamlingen till AIK Fretong. Vi har alltså fått in över 87.000kr från er vilket är en helt fantastisk summa. Men vad händer nu?

Vi har tillsammans med klubben tagit fram en specifikation på vad de behöver sett till utrustning. Denna lista har nu via AIK (Niklas Nestlander) gått till Adidas som återkommer inom kort med en offert. De indikationer vi har fått från Adidas är att de kommer att sälja till oss till ett bra pris.

Vad gäller leveransen så har vi fått via Stefan Jonasson (butikschef AIK shop) kontakt med ett transportbolag (icke ännu offentligt vilket). Detta bolag behöver en mottagare i Freetown som är ett företag. Vi utreder nu via lite olika spår för att få fram ett företag. Förhoppningsvis löser det sig under denna vecka. Men har du en kontakt på ett företag i Freetown så hör av dig till bjorn@radiorasunda.se.  Det enda vi behöver är att företaget tar emot leveransen och sen låter representanter från AIK Fretong komma och hämta sakerna.

Har du några frågor eller tankar kring insamlingen i övrigt så går det bra att kontakta mig på bjorn@radiorasunda.se eller på telefon 070-739 99 89.

/Björn

 

Comments are closed.