Supporterakademins ambassadörer

Vi vill alla att AIK ska växa sig starkare och bli den ledande klubben i Norden. För att bli det krävs det ständigt arbete för att uppnå våra mål. Återväxten är något som är enormt viktigt för att framtiden ska lysa svartgul, så
vi vill utveckla en tydligare plattform för ungdomar att mötas på. En plattform för att utbyta idéer, träffa andra AIK:are och stärka vår samhörighet. Skolan är ofta en sådan plattform.

Därför söker vi just nu ambassadörer i högstadie- och gymnasieskolorna i hela Stockholm. Dessa personers uppgifter komma att vara att samla AIK:are på respektive skola, för att ge information, diskutera och engagera. Målet är att samla så många skolor som möjligt och att det ska finnas en stark grupp av supportrar som tillsammans visar vilka som är störst i Norden.

Är du den vi söker, eller känner du någon som skulle passa perfekt för just detta?
Tveka då inte att höra av dig till august.spangberg@allmannasupporterklubben.se

 

Svartgula hälsningar Supporterakademin och Allmänna Supporterklubben

Comments are closed.