Queff till Digilistan!

Efter lång väntan har äntligen vår signaturmelodi, Queff – Jag är AIK släppts på iTunes. Inom någon dag har den också kommit ut på Spotify och andra kanaler. Vi på Radio Råsunda fick en idé som vi tror är fullt genomförbar, om vi alla hjälps åt. Och det går till bra saker.

Om ni köper låten och lyssnar på den så mycket som det bara går, så som vi vet att AIK:are kan, så kommer låten att komma in på P3:s Digilistan. Vore det inte grymt att den låten och den texten som vi älskar om AIK:s närhistoria spelades upp för hela Sverige, om den tog P3 med storm, kanske hela vägen till toppen?

Och för att göra det hela ännu lite bättre och motivationen ännu lite större tänker vi så här, Queff har skänkt låten till Radio Råsunda. Alla intäkter tillfaller oss. Men vi tänker att den och vi istället får agera sponsor till AIK:s ungdomsverksamhet. Vi har ingen aning om hur mycket pengar det blir, det kanske är 50 kr eller 50.000kr. Oavsett detta så går allt överskott under 2015 till AIK:s ungdomsfotboll.

Nästa år har vi inte bestämt ännu. Kanske blir det samma igen? Vi håller oss flexibla.

Så kör igång – ni som vill kan alltså köpa låten redan nu på iTunes här!

Eller Queff ft. K-burger – Jag är AIK

Comments are closed.