Radio Råsunda ingår samarbete med Åbro Bryggeri

Radio Råsunda ingår från och med denna vecka ett samarbete med Åbro Bryggeri.

Vi har sedan en tid tillbaka letat olika sätt att finansiera vår verksamhet. Vi vill kunna göra mer saker. Fler program och ägna mer tid till detta och göra ännu fler program till er, våra lyssnare och kanske även en ännu bredare skara. För detta behövs en en sponsor eller en partner. När vi träffade Åbro, ett företag som vi såg som helt rätt för oss så var frågan för dem inte OM utan hur, det var självklart för dem att de skulle stötta oss. VD:n Henrik Dunge har varit AIK supporter sedan han började krypa och har lyssnat på Radio Råsunda sen vi startade och han tycker att det vi gör är en viktig del i rapporteringen kring AIK.

Vi har tillsammans funderat på hur vi ska lägga upp det och kommit fram till en väg som båda parter tror på. För vår del såväl som för Åbro är det viktigt att det blir något bra, ett bra innehåll i det vi gör. Vi tror och hoppas att även lyssnarna kommer att uppskatta det som en naturlig del av programmet.

Sponsringen görs i samarbete med Acast genom något som man kallar för Dynamisk sponsring. Detta betyder att Åbros aktuella budskap kommer att finnas i alla avsnitt så även om man lyssnar på ett gammalt avsnitt så kommer det nuvarande meddelandet att spelas upp.

Signerat,

Redaktionen

 

För frågor eller funderingar kontakta:

Björn Enjebo
bjorn@radiorasunda.se

Comments are closed.