Radio Råsunda blir nu även TV Råsunda

Efter två och ett halvt år som poddradio blir Radio Råsunda från och med nästa vecka även Webb-tv. Formatet är ett månadsmagasin som kommer att fokusera på en eller ett par punkter som berör AIK-fotboll.

Programledare för TV Råsunda blir Björn Enjebo och Christoffer Svanemar.

– Det känns roligt att kunna bjuda våra lyssnare på något extra. Med TV Råsunda kompletterar vi de ordinarie Radio Råsunda-avsnitten med ett fokusprogram som gör att en vecka varje månad blir det både radio och TV, säger Enjebo i en kommentar.

Förberedelserna inför premiärinspelningen nästa vecka är i full gång.

– Vi siktar på att sända programmen live. Till stor del på grund av att vi då kan interagera med tittarna via bland annat Twitter, säger Svanemar.

Tanken med programmen är också att utnyttja TV-mediet.

–  Vi har sagt att programmen ska bli något annat än TV-inspelade Radio Råsunda-episoder. Det här blir studioprogram där vi ska ta till vara på att vi har rörlig bild att jobba med vilket gör lyssnare även till tittare, säger redaktör Joakim Fröberg.

TV Råsunda spelas in onsdag 9:e september (förhoppningsvis live). Vi återkommer med mer information i våra sociala mediekanaler på Twitter och Facebook.

För frågor eller synpunkter, kontakta Joakim Fröberg på mail: joakim@radiorasunda.se

Comments are closed.