Radio Råsunda i samarbete med klädmärket Pour

Medan AIK:s herrlag i fotboll med smokinglirets ackuratess radar upp segrar i Allsvenskan har Radio Råsunda fortsatt att vara nominerade och hänga med i toppen av omröstningar och utmärkelser i olika podradio-priser.

I augusti stod det alltjämt klart att vi var nominerade till Stora Radiopriset 2015 inom den nya kategorin ”Årets podd”. Vi är stolta och glada över att vårt redaktionella arbete, som helt och hållet är dedikerat AIK och till 95 procent just AIK-fotboll, sprids även utanför vår vanliga lyssnarskara. Inte för att vi ämnar att ”locka ny publik” utan snarare för att ännu en gång cementera devisen ”vi är överallt”.

Vi syns och vi hörs, i alla avseenden, på alla sätt och vis.

Och ska vi synas och eventuellt även höras på Radioakademins Radiogala då vill vi som AIK:are existera med svartgul klass. Det hade vi inte kunnat göra lika graciöst om det inte vore för ”AIK-klädmärket” Pour som är klädleverantör till bland annat AIK-fotboll och AIK-innebandy:s sportsliga ledning.

Pour sponsrade oss med kläder från butiken Alberts Herrmode på Folkkungagatan 96, där vi blev servade av exceptionellt bra och trevlig personal.

Tack vare Pour gick vi på galan för en vecka sedan, och representerade AIK-stilen, på allra bästa sätt. Alla som behöver klä sig AIK-mässigt bör spana in Pour redan nu – och gör det här: pour.se

/Radio Råsunda:s redaktion genom Joakim Fröberg

pour

Comments are closed.