Inför TV Råsunda # 2 – Hur vinner man guld?

Onsdagen den 14:e oktober är det dags igen för TV Råsunda. Senast så avhandlade vi pyroteknik, ett ämne som fortfarande är aktuellt men långt ifrån närmare en lösning. Har du fortfarande inte sett det så kan du se det här.

I vårt andra program ska vi istället fokusera på något som ligger nära förestående, eventuellt. Vi ska prata om hur man vinner guld. För detta ändamål har vi kallat in en expertpanel som vet precis hur man vinner guld i AIK:s tröja. Vi har från 1992: års guldlag Gary Sundgren, från 1998 Johan Mjällby och från 2009 (och även årets trupp) Per Karlsson.

Vi kommer i detta program ta emot tittarfrågor via twitter på hashtaggen #TVRåsunda till våra gäster och till programledarna så koppla upp er när ni ser på programmet live. Vi öppnar även en facebook-tråd på vår facebooksida där ni som inte har twitter kan ställa frågor.

Programmet kommer kunna ses live via vår hemsida klockan 20.00 onsdag den 14:e. Länk läggs ut under eftermiddagen/kvällen.

Comments are closed.