Radio Råsunda förstärker

Radio Råsunda förstärker

Som den trogne lyssnaren kanske har märkt har vi den senaste tiden tagit hjälp av August Spångberg med ett par reportage på fältet och nu även i studion det senaste avsnittet.

Från och med torsdagen den 20:e oktober är August Spångberg numera en fast del av redaktionen. Det innebär att han kommer att vara med ännu mer i förberedelser av programmen och kommer såklart att höras ännu mer än tidigare, både i studion såväl som intervjuer på fältet.

Vi ser detta som en rekrytering som gör att vi blir bättre på både kort och lång sikt. Med August får vi in spetskompetens till redaktionen, både för analyser av det sportsliga men även engagemanget i de olika supportergrupperingarna.

August är 21 år gammal och studerar journalistik och multimedia på Södertörns högskola. Han har även spelat fotboll i AIK:s ungdomsverksamhet och är engagerad på många sätt idag med AIK Tifo, ASK och har även gått supporterakademin. 

Vi önskar August varmt välkommen till redaktionen!

Comments are closed.