Ring Radio Råsunda – LIVE IKVÄLL!

Ni har väl alla hört det klassiska radioprogrammet Ring P1? Där vanliga galningar kan ringa in till radion och få säga sin mening rakt ut i luften medan Täppas, Alexandra eller Sverker försiktigt försöker leda resonemanget framåt?

Ikväll kör vi i Radio Råsunda samma koncept, men det handlar då såklart om Gnaget! Nu har du chansen att inför tusentals gnagare tala om varför Norling gör fel som petar Kpozo, varför Ahlerup borde få sparken eller varför BW bara pillar sig i naveln! Luften är din!

Hur går det till då? Jo, vi livesänder som vanligt på länken nedan (kommer som pod i efterhand också, möjligtvis klippt). Vill du vara med i programmet så mailar du till redaktionen på mail@radiorasunda.se med ditt namn, telefonnummer och eventuellt ämne du vill prata om och så ringer vi upp dig från studion.

Vi hoppas på bra, roliga och givande samtal och att så många som möjligt kommer till tals. Men förutom för er så kommer vi också att ringa upp Per Karlsson och prata om målet i cupen samt fystränare Johan Svensson kort.

Så sätt igång, tiden är begränsad och alla kan inte vara med. Först till kvarn gäller! Maila nu. Dock kanske vi släpper in lite extra samtal under programmets gång om man vill kommentera tidigare talare.

Programmet sänds live 20.00.

Länkar:
Eller:

Comments are closed.