Radio Råsunda-redaktionen tackar Björn Enjebo

I och med episod 134 tar Björn Enjebo ett uppehåll från Radio Råsunda på obestämd tid. Björn känner att hans energi att göra Radio Råsunda inte räcker till i dagsläget.

Vi i redaktionen som inte är Björn Enjebo vill varmt och stort tacka Björn för den enorma nyfikenhet och kontinuerligt starka arbetsinsats han bidragit med i över mer än fyra års tid.

Björns arbete inom rymden för det vi låter kalla Radio Råsunda har många gånger varit helt avgörande för att Radio Råsunda blivit den populära podcast den är hos många AIK:are och att den varit det under flera år. Förutom att han lett programmen med sin mörka stämma och skarpa intellekt har han varit ett nav i att förbereda och konkretisera programidéer samt att fixa med allt annat som kommer med att driva en av Sveriges största och bästa poddar. Uppe på det har han kommit att bli en god vän till oss alla.

Björn Enjebo är en riktigt stjärna!

Om Björn får energin tillbaka är han varmt välkommen tillbaka – och om detta är The Last Farewell vet vi att han kommer att ha det bra vad han än tar för sig.

Radio Råsunda kommer att fortlöpa som vanligt, på veckobasis, men eventuellt med en lite annan inriktning på programmen (något som inte är påverkat av Björns frånfälle dock).

Stort tack för allt bäste Björn!

/Radio Råsunda

Comments are closed.