Viktigt: Stöd AIK på plats!

AIK-Sirius imorgon är första hemmamatchen i årets allsvenska som på förhand inte är någon “publikmatch”. Vi vill uppmana alla AIK:are, som har den minsta möjlighet, att gå på matchen och stötta laget på plats.

Efter en trög inledning är det av yttersta vikt att vi som är AIK:s supportrar stöttar spelare och ledare fullt ut och praktiserar ett stöd enligt den gamla devisen “en match i taget”; för våra ögon finns idag bara ett motstånd och det är Sirius på torsdag.

Vilket sätt kan vara bättre än att stötta AIK på plats och pusha laget tillbaka i rätt riktning? Vilken kraft är vi inte när vi sluter upp i tiotusentals och låter ramsorna dåna i 90+ minuter? När sittplats och ståplats går en frenetisk kamp om vilka som stämmer upp i “kom igen Gnaget!” med högst ljudvolym? När vi låter kärleken till AIK dominera allt annat?

Hur matchen kommer gå rent sportsligt är omöjligt att säga. Sirius har visat sig vara en allsvensk nykomling att ta på fullaste allvar men det du och jag faktiskt kan påverka är att våra spelare och ledare känner av ett mangrant stöd värdigt vår älskade klubb. Att du och jag står bakom laget även när vinden blåser. Att vi levererar ett stöd som inte försvinner efter några felpass eller underläge i den enskilda matchen. Ett stöd som vibrerar av svart energi ända ner i Per Karlssons fotsulor och ut i Oscar Linnérs fingerspetsar.

AIK-Sirius torsdag 27:e april klockan 19.00.

Kom dit, stötta AIK och uppmana alla du känner att göra likadant!

/Radio Råsunda

Comments are closed.