RR Live ikväll 20.00 med Martin Wicklin, August Spångberg och Nathalie Bergström

Radio Råsunda sänder live ikväll klockan 20.00. Vi pratar om det senaste kring AIK-fotboll och Frank Martin har begett sig till Karlberg för att prata med Björn Wesström. Lyssna live!

”Jag ser också vad som är dåligt. Jag ser också att vi inte får ut det vi vill i de egenskaper vi rekryterat i en del spelare. Självklart. Men då måste vi ju jobba med det. Vi kan inte kasta folk på soptippen. Det funkar inte så. Det är människor vi arbetar med. Ska vi få dem att växa ska vi ge dem kärlek, utveckling och utbildning, ingenting annat. Att stå och skrika att de är helt värdelösa…det ser ju vem som helst. Det är inte det svåra, att uttrycka den känslan. Det svåra är ju att få dem att prestera det vi sett att de kan göra.” – Björn Wesström i möte med Radio Råsunda – hela intervjun och mycket mer får ni med kvällens LIVE-sändning.

I studion: Martin Wicklin, August Spångberg och Nathalie Bergström
Ute på fältet: Frank Martin Engström
Tid: 20.00

Lyssna på programmet live nedan. Programmet släpps som poddversion natten till torsdag eller torsdag förmiddag.

Länkar:
Eller:

Comments are closed.