Radio Råsunda förstärker med Nathalie och Rasmus

Den senaste tiden har vi tagit hjälp av Nathalie Bergström och Rasmus Forssberg med såväl tid i studion som med manusförberedelser, att boka gäster och att sköta informationsflöde via sociala medier med mera.

Från och med nu är dessa två stjärnskott numera en fast del av redaktionen. Dessa rekryteringar gör oss omedelbart bättre och får oss även att bli starka på lång sikt. Med Nathalie och Rasmus fördelas redaktionsarbetet bättre mellan fler personer vilket gör att vi kan leverera bättre program i veckorna och som förhoppningsvis även gör att vi kan lyfta blicken i högre utsträckning än vad vi förmått göra tidigare; i syfte att planera över längre tid och ge er lyssnare ett ännu bättre Radio Råsunda!


Nathalie är 29 år gammal och är utbildad statsvetare. Tack vare en äldre kusin blev hon gnagare som dagisbarn och växte upp på Norra tillsammans med sin syster. Träffas på där AIK spelar; hemma- som bortamatch. Hon är kommunikationsansvarig för AIK:s daminnebandylag och har varit engagerad i ASK, främst kring AIK Hockey.


Foto: Joakim Hall

Rasmus är 23 år gammal. Studerar marknadskommunikation inom sociala medier på Nackademin. Sitter dessutom i Black Ladies valberedning och gör AIK play för damerna.

Vi önskar Nathalie och Rasmus varmt välkomna till redaktionen!

/Radio Råsunda

Comments are closed.