Radio Råsunda sänder LIVE ett dygn i samband med Musikhjälpen 2017

I samband med Musikhjälpen 2017 kommer Radio Råsunda sända LIVE från ”RR-buren” i Stockholm. Eftermiddagen den 16:e december påbörjar vi sändningen och avslutar först ett dygn senare söndag den 17:e december.

Förvänta er en massa intressanta AIK-gäster, saker att buda på och en massa annat då AIK-familjen gör en insats för att bidra till Musikhjälpens insamling som i år går under temat ”Barn är inte till salu”.

Idén bakom detta kom från AIK-fotboll som ville genomföra en liknande insats tillsammans med Radio Råsunda. Då AIK-fotboll inte har resurser och tid att genomföra detta just i år bestämde vi i Radio Råsunda att vi kör ändå.

Exakta tider, gäster och andra programpunkter presenteras löpande. Tack för att ni är med och hjälper oss att göra världen lite bättre.

Länk till alla AIK:ares insamlingsbössa: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/aik
Mer information om Musikhjälpen 2017 och årets tema: http://sverigesradio.se/musikhjalpen

Länkar:
Eller:

Comments are closed.