Radio Råsunda instiftar årligt pris

Priset har kommit till efter idén att vi vill göra AIK bättre. Efter Ring Radio Råsunda-episoden som gick av stapeln för en tid sedan, där en av frågorna till de som ringde in var ”Vad kommer du göra för att AIK-fotboll ska blir bättre/ta guld?”, diskuterade vi internt i redaktionen vad vi, Radio Råsunda, skulle kunna svara på den frågan.

Vi kom fram till flera saker som vi planerar att göra och en av dessa var att instifta ett pris som årligen går till en spelare eller ledare i AIK:s herrlag. Syftet är att tydligt uppmärksamma och positivt förstärka en spelare eller ledares samlade insatser som varit särskilt gynnsamma för AIK under den gångna säsongen.

Vinnaren av historiens första Radio Råsunda-pris offentliggörs i slutskedet av årets 24-timmarssändning som görs 16-17 december till förmån för Musikhjälpen. Mer information om precis när priset delas ut kommer.

Tillsammans gör vi AIK bättre!

/Radio Råsunda

Comments are closed.