Tack vare era bidrag kan 3 socialarbetare ägna 1 år åt att hjälpa barn

Det är dags att slutsummera vår (AIK:ares) insats i Musikhjälpen som Radio Råsunda var med och försökte bidra till med en 24-timmars direktsändning samt allmän hets i sociala medier under decembermånad.

Vi fick frågan på hösten av AIK-fotboll om vi ville göra något ihop med dem. När det sen visade sig bli svårt för dem att tid- och resursmässigt engagera sig så beslöt vi i redaktionen att göra en egen insats ändå. Vi startade upp en digital insamlingsbössa, spred ordet så gott vi kunde och allt landade i ovannämnda direktsändning som genomfördes under ett dygn i december med en kavalkad av olika gäster och auktioner och utlottningar till förmån för insamlingen.

Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta för er att AIK-bössan tog sig över 100k och landade till slut på 100 787 kronor.

För auktionerna gick det också väldigt bra. Många bud på de fina sakerna och upplevelserna som auktionerades ut. 13 auktioner som totalt genererade 27 916 kronor.

Detta ger oss en totalsumma på 128 703 kronor som oavkortat gått direkt till att stötta utsatta barn.

För de här pengarna kan 3 socialarbetare ägna 1 år åt att hjälpa barn!

Det är fantastiskt att se och uppleva den kraft vi AIK:are gemensamt besitter. Tack till alla som bidragit, alla gäster, till Åsa som kom och fotade, till Alex gånger två som försåg oss i ”RR-buren” med förtäring och sällskap och alla andra som varit inblandade i det här. Stort tack!

/Radio Råsunda

Comments are closed.