#NästaGeneration – hjälp oss fylla Norra Ungdom!

Söndagen den 4 november tar AIK emot GIF Sundsvall på Nationalarenan i säsongens sista hemmamatch.

Norra Ståplats, men även övriga läktarsektioner, har i år gått ihop tillsammans för att ge spelarna det stödet de behövt och vi har tillsammans visat att vi verkligen är den tolfte spelaren i laget.

I kurvan mellan Norra och Östra nedre läktare finns Norra Ungdom – en läktarsektion för barn och ungdomar mellan åldrarna 12-16.

Tillväxten är viktig, idag på Norra Ungdom växer morgondagens klack upp.

Vi i Radio Råsundas redaktion har alla stått på Råsundas nedre norra läktare och två av oss står på Norra än idag. Vi vet hur viktig sektionen är för laget och för hela klubben, och därför skulle vi vilja stötta morgondagens stjärnor, nämligen svartgula barn och ungdomar.

Idag lanserar Radio Råsunda, i samarbete med Allmänna Supporterklubben och med AIK Fotbolls godkännande, en insamling där vi kommer att köpa upp de tillgängliga biljetterna som finns på Norra Ungdom till sista hemmamatchen.

Vi har goda möjligheter att säkra SM-guldet den 4 november och vi skulle vilja ge så många som möjligt chansen att uppleva det på plats.

Alla ungdomar mellan åldrarna 12-16 kommer kunna anmäla sig för att få ta del av de biljetterna vi kommer att köpa tack vare insamlingen. Vår ambition är även att kunna erbjuda alla ungdomar en souvenir, i samarbete med AIK Shop, tillsammans med biljetten.

Allt eventuellt överskott kommer i skrivande stund att skänkas till AIK Tifo, fast det finns planer på att starta en Norra Ungdom-fond till nästa säsong. De planerna återkommer vi till under vintern.

Radio Råsunda och ASK hoppas att ni vill hjälpa oss med insamlingen så att så många ungdomar som möjligt kommer få möjligheten att upptäcka Norra Ungdom under den sista hemmamatchen för i år.

Swisha ett valfritt bidrag till ASK:s nummer: 123 034 69 73 och märk betalningen med ”#nästageneration”, alternativt ”Norra Ungdom”.

För er exilgnagare som skulle vilja vara med och bidra men inte har swish; ta kontakt Radio Råsunda på Twitter, Instagram eller Facebook så ska vi försöka lösa det med Paypal.

Bild: Henrik Kullberger.

Insamlingen pågår till och med söndagen den 14 oktober; därefter kommer vi att redovisa summan som kommit in och efter det kommer biljetterna att finnas tillgängliga för upphämtning i AIK Shop vid Nationalarenan i Solna.

Tack vare en generös donation av Henrik Kullberger har vi även 30 exemplar av boken ”Här spelade vårt lag” som vi kommer att lotta ut bland er som skänkt till kampanjen.

Vid eventuella frågor får man gärna kontakta Radio Råsunda på twitter (@radiorasunda), Instagram (@radiorasunda) eller skriva till oss på Facebook (RadioRasunda).

/Radio Råsunda & Allmänna Supporterklubben

Comments are closed.