Radio Råsunda #179 – Andreas Andersson

I episod 179 möter vi Andreas Andersson, en spelare väl ihågkommen av AIK:are och andra fotbollssupportrar för sin fina högerfot och iskalla beslut. För vem kommer inte ihåg hans matchavgörande mål, till exempel i derbyt mot Djurgården 2002 eller i VM-kvalet mot Turkiet?

Vi pratar derbyminnen, livet, utlandskarriären, Champions League och skador med Andreas och avslutar med ett gott ord till spelartruppen inför söndagens Djurgårdsderby.

I måndags avslutades vår insamling till förmån för Norra Ungdom – #nästageneration.

Vi fick in 17 690 kronor, vilket är väl över vår målsättning och vi tackar alla er som hjälpt oss köpa upp biljetterna som vi nu kan skänka till svartgula ungdomar.

Om du som barn/ungdom i åldrarna 12-16 vill ha en gratis biljett till sista hemmamatchen mot Sundsvall söndagen den 4/11, eller om du som förälder vill anmäla ditt barn för en biljett, så ber vi alla intresserade att maila för- och efternamn samt ålder till nathalie@radiorasunda.se, så skriver vi upp er på listan.

Biljetterna kommer man sedan hämta upp i AIK Shop vid Friends Arena, mitt emot Mall of Scandinavia. AIK Shops öppettider gäller.

Glöm inte att visa upp mailet med anmälan för personalen när du hämtar upp biljetterna.

Tack vare Henrik Kullberger har vi 30 exemplar av boken ”Här spelade vårt lag” att lotta ut bland dem som skänkte pengar till insamlingen. Vi kommer att meddela vinnarna enskilt under nästa vecka.

 

AIK Damfotbolls Fanny Lång har auktionerat ut sin helsvarta matchtröja från försäsongen till förmån för Cancerfonden. Målet för insamlingen är 15 000 kr. Vill du vara med och stötta Fannys fina initiativ? Insamlingen hittar du här: www.cancerfonden.se/insamlingar/fanny-lang

Under hela oktober månad spelar AIK:s damsektioner till förmån för bröstcancerfonden. Bland annat spelar AIK Damhockey fokusmatcher där intäkterna går direkt till cancerforskningen. Följ gärna våra damsektioner på sociala medier för att få mer information.

 

Sist, men inte minst. PÅ SÖNDAGEN DEN 21 OKTOBER är det dags för årets sista derby! AIK:s supportergrupper har utlyst en storsamling på Medborgarplatsen, där vi samlas från kl. 11:00, för att sedan kl. 13:00 i samlad trupp marschera Götgatan nedåt över Johanneshovsbron till Tele2 arena. Kom gärna dit och ladda upp inför match tillsammans med AIK-familjen!

 

Lyssna på avsnittet här: https://aca.st/2e4e2f eller i din favoritapp för podcasts.

 

Comments are closed.