Viktigt meddelande till alla ungdomar i åldrarna 12-16 år! #nästageneration

Vill du och dina kompisar stå på er alldeles egna sektion Norra Ungdom i sista hemmamatchen mot Sundsvall söndagen den 4/11? Maila då för- och efternamn samt ålder till mailadress nathalie@radiorasunda.se så kommer ni kunna hämta ut era gratisbiljetter på AIK Shop vid Friends Arena!

Tack vare insamlingen #nästageneration kan vi erbjuda gratisbiljetter till sektionen Norra Ungdom till barn och ungdomar i åldrarna 12-16 till årets sista hemmamatch den 4 november. I samband med matchen mot Malmö FF måndagen den 29 oktober kommer de anmälda kunna börja hämta ut sina biljetter på AIK Shop. Det enda som krävs är att man anmält sig och kan uppvisa mailet i kassan. Efter det gäller AIK Shops ordinarie öppettider.

Vi i Radio Råsunda samt Allmänna Supporterklubben vill ännu en gång rikta ett stort svartgult tack till alla er som var med och hjälpte oss göra det här möjligt med era bidrag! Överskottet från insamlingen kommer att skänkas till Norra Ungdoms egna tifogrupp, Södra Tifo.

OBS! Om man i dagsläget sitter på familjeläktaren eller på någon annan del av arenan är det inget hinder för att kunna få en biljett. Det enda som krävs är att man är mellan 12 och 16 år! Föräldrar kan även de anmäla sina barn, samt hämta upp biljetterna. Glöm bara inte att visa upp anmälningsmailet i kassan.

Sist men inte minst: under matchen kommer ni som står på Norra Ungdom få svartgult finbesök på sektionen, men mer kan vi inte avslöja ännu!

Comments are closed.