Nyförvärv till Radio Råsunda

Radio Råsunda har gjort klart med Emil Östman, debut som programledare i episod 188, som ny medlem av redaktionen och vill samtidigt gå ut med att Andreas Jakobsson är en permanent del sedan mars förra året.

Med dessa två tillskott ökar Radio Råsundas möjlighet att löpande leverera högkvalitativ podradio som AIK:are i tusentals ska ha nytta och underhållas av. Vi kliver just nu in i en fas där vi experimenterar en del med formatet och vi ser ut att röra oss mot fler reportageliknande inslag.


Emil är 36 år gammal och journalist. Många Public service-uppdrag åt såväl SR som SVT. Söderortsgnagare som såg sin första match i hockey 1991 åtta år gammal. Sedan 1998 har det blivit mycket fotboll.

Andreas är 26 år gammal och har sedan mars 2018 varit klockren som Radio Råsundas ljudtekniker. Om Radio Råsunda var en ett rockband skulle Andreas vara den trygge trummisen som alltid håller takten.

Vi önskar Emil och Andreas (ett sent) varmt välkomna till redaktionen!

/Radio Råsunda

Comments are closed.